Megfogalmazásra kerülő igazság

A bikfa alatt érteni kell mindazon fásszárú növényeket, amelyek rendelkeznek a külön jogszabályban meghatározott szabatos megfogalmazódási képességgel.

Friss topikok

  • paranoid T.R. marcipan: a kérdés az, h mi van akkor, ha csak az a) pont valósul meg, de ráutaló magatartást tanusít a b) p... (2010.04.15. 22:04) Nem őszinte gratuláció
  • csurtus: Rajta leszek! (2010.04.13. 18:44) Preambulum

Linkblog

Archívum

HTML

Nem őszinte gratuláció

2010.04.13. 10:46 | Professor Pizka | 1 komment

Nem őszinte gratulációnak kell tekinteni különösen mindazon cselekményeket, amikor az országgyűlési képviselők országos választásán vesztes jelölő szervezet szóvivője., illetőleg vezető tisztségviselője nagy nyilvánosság előtt olyan kijelentést tesz, amely

a, sikeres kormányzást kíván a választásokon nyertes jelölő szervezetnek

b, valamint a, pont teljesülése mellett felajánl egy csak odaútra szóló ingyenes jegyet a választásokon nyertes jelölő szervezet elnökének, elnökségének valamint országos választmányának az Orosz Föderáció tetszőleges katonai repülőterére egy Tupoljev Tu-154M típusú repülőgépen, olyan napon amikor a célrepülőtéren köd és kevesebb mint egy kilométer vízszintes látás uralkodik.

 

Amennyiben csak a.) pont valósul meg a gartuláció egyéb, ennek ellentmondó körülmény híján őszintének tekintendő. Amennyiben csak b.) pont valósul meg, arra a Btk. "hogydögölnemegmind" tényállást kell alkalmazni.

Címkék: voks10

A bejegyzés trackback címe:

https://bikfa.blog.hu/api/trackback/id/tr261917015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paranoid T.R. marcipan 2010.04.15. 22:04:22

a kérdés az, h mi van akkor, ha csak az a) pont valósul meg, de ráutaló magatartást tanusít a b) pontra? a kérdés továbbfejlesztett változata h van-e gondolatbűn? és agynélküliek elkövethetik-e? és megszűnik-e ez az állapot ha jogerősen el kell olvasnia a háború és békét vmint a godotra várvát darabonként 10x? és ha ezektől mégis megőrül akkor kezeljük vagy felakasztjuk?
még legalább 200 megválaszolatlan kérdésem van.
süti beállítások módosítása