Megfogalmazásra kerülő igazság

A bikfa alatt érteni kell mindazon fásszárú növényeket, amelyek rendelkeznek a külön jogszabályban meghatározott szabatos megfogalmazódási képességgel.

Friss topikok

  • paranoid T.R. marcipan: a kérdés az, h mi van akkor, ha csak az a) pont valósul meg, de ráutaló magatartást tanusít a b) p... (2010.04.15. 22:04) Nem őszinte gratuláció
  • csurtus: Rajta leszek! (2010.04.13. 18:44) Preambulum

Linkblog

Archívum

HTML

Kampánycsend kabaré

2010.04.11. 19:50 | Professor Pizka | Szólj hozzá!

Kampánycsend kabaré alatt érteni kell mindazon intézkedéseket amelyeket akkor tesznek folyamatba, amikor korábban foganatosított nem betartható végzések foganatosítását befejezik. A felmerült következmények elhárítása érdekében hozott intézkedések szakszerűtlensége komoly emberben a vérnyomás szisztolés és diasztolés értékének hirtelen megnövekedését illetőleg a rekesz- és arcizmok ritmikus összehúzódását vonja maga után.

A kampánycsend kabarét a választások vidám eseményei közé kell sorolni, ezért  az a természetvédelemről hozott külön jogszabály alapján különlegesen védett jellegű eseménynek minősül.

Címkék: voks10

A bejegyzés trackback címe:

https://bikfa.blog.hu/api/trackback/id/tr951912801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása